Ένα βιβλίο μαγειρικής από τη συγγραφέα Nira Kehar, η οποία επηρεασμένη και εμπνευσμένη από την Αγιουβέρδα μας προτείνει πως το φαγητό αυτό που είναι στην εποχή του είναι σημαντικό, καθώς και τη χρήση μπαχαρικών και βοτάνων για την υποστήριξη της πέψης και της αποτοξίνωσης. Η ευχαρίστηση και η απόλαυση είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος αυτής της ισορροπίας, κάτι που ελπίζει να βοηθήσει τους αναγνώστες να καλλιεργησούν περνώντας περισσότερο χρόνο στην κουζίνα προετοιμάζοντας το δικό τους φαγητό.
€40
